Golf Pro / Golf-academie

Hallo, mijn naam is Petra Findekind-Leister en ik ben jullie nieuwe golftrainer op golfbaan Hoog Vaals en ik verheug me jullie te ontmoeten.

 Na 13 jaar als gepassioneerde en ambitieuze vrijetijdsspeler, heb ik 2 jaar geleden besloten om van mijn passie mijn beroep te maken en golftrainer te worden.

Ik wil dat deze prachtige sport ons vanaf het begin inspireert en ons jarenlang plezier geeft – daar heb je niet veel voor nodig:

– Succesvolle ervaringen op de golfbaan – en niet ontelbare uren op de driving range

– Nieuwsgierigheid en het instinct om te spelen – omdat dit de snelste en gemakkelijkste manier is om te leren

– een paar technische basisprincipes – en de bal vliegt

– een basiskennis van oorzaak en gevolg bij golf – om jezelf te kunnen corrigeren

– een natuurlijke en gezonde beweging – want golfen is niet leuk met pijn

– een realistische inschatting van je eigen mogelijkheden – om jezelf niet te frustreren

Op basis hiervan ontwikkelen we samen uw speciale trainingsconcept en voeren we het samen uit.

Nu kun je niet allemaal professionele golfer worden alleen omdat je bij mij traint, maar IEDEREEN kan een stevige golfswing leren met de juiste training en passende oefeningen, een beetje geduld en een beetje ijver! Om de golfbal constant goed te raken, heb je eerst en vooral een herhaalbare golfswing nodig. In mijn opleiding leer ik je de “do’s en don’ts” en de basisvereisten die we nodig hebben om de bal zo vaak mogelijk, zo goed mogelijk te raken en succesvol te spelen.

En nog iets: wat iedereen je ook vertelt, hoeveel YouTube-video’s je ook bekijkt, welke golfster je ook wilt imiteren, geloof me, er bestaat niet zoiets als “DE golfswing”. Hij is een mythe! Maar er is “uw golfswing” – en we zullen het samen vinden. Dat beloof ik je, ik begeleid je graag als trainer op weg daarheen.

We gaan samen veel plezier beleven en ik kijk ernaar uit je te zien!

Op mijn eigen website www.foxgolf.de kun je online afspraken boeken en het actuele trainingsaanbod bekijken.

Ik sta open voor verzoeken, suggesties of opbouwende kritiek en kijk uit naar uw berichten, hetzij als een e-mail naar Petra@foxgolf.de / golfpro@golfclubhoogvaals.com of per telefoon op +49 172 8068477

Vriendelijke groeten

Petra

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-1024x295.png