Golf informatie

Sinds 2004 is Golf Club Hoog Vaals aan de weg aan het timmeren om de golfsport te promoten in Vaals en omstreken. Door de unieke ligging kunnen wij oprecht zeggen dat we een euregionale club zijn. 

Golfclub Hoog Vaals is een levendige club, waar iedereen zich thuis kan voelen. Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Competitief of recreatief? Binnen onze club is er voor ieder wat wils. Het is dé plek waar natuur, ontspanning en sportiviteit elkaar ontmoeten. Een echte plek vóór leden, dóór leden, mét leden!

Onze prachtige en uitdagende baan telt 9 holes. Daarnaast bieden onze ruime oefenfaciliteiten, alle ruimte om te groeien in een unieke en afwisselende sport.

Wist u trouwens dat golf, na voetbal en tennis, op de 3e plek staat van de meest populaire sporten? Het is al lang niet meer die elitaire sport die het ooit was. Golf is een dynamische sport geworden, waar de technologie al jaren geleden zijn intrede heeft gedaan. Steeds meer mensen raken in de ban van de golfsport. Het is een sport voor alle leeftijden en met onze aantrekkelijke lidmaatschappen is dat niet verwonderlijk!

Met een lidmaatschap bij Golfclub Hoog Vaals voelt het een beetje als thuiskomen wanneer u naar onze golfbaan komt om een rondje te golfen en vrienden te ontmoeten.

 

We zijn erg blij dat we de nieuwe golfpro Petra Findekind-Leister, hebben kunnen winnen voor de golfbaan van Hoog Vaals.
Naast de gebruikelijke privélessen biedt ze verschillende groepscursussen, wintercursussen, proefcursussen voor nieuwsgierigen en bedrijven, evenals cursussen voor het behalen van het GVB.

Ze neemt ook de jeugdopleiding voor haar rekening.
Op hun website www.foxgolf.de kunt u een actueel overzicht krijgen en trainingsdata direct online boeken!
Als je vragen, verzoeken of suggesties hebt, kijkt ze uit naar je berichten.

E-mail: Petra@foxgolf.de of  golfpro@golfclubhoogvaals.com , per telefoon op +49 172 8068477